Λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων

Το λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων είναι βασικό συστατικό για την ομαλή λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας. Χωρίς αυτό, το κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματός σας θα μπορούσε να υποφέρει από μια σειρά προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της μειωμένης απόδοσης, της αυξημένης φθοράς, ακόμη και της βλάβης.

Τι είναι το λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων; Το λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, γνωστό και ως υγρό κιβωτίου ταχυτήτων, είναι ένα εξειδικευμένο λιπαντικό που βοηθά στην ομαλή λειτουργία των γραναζιών και άλλων κινούμενων μερών στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας. Συνήθως κατασκευάζεται από έναν συνδυασμό βασικού λαδιού και πρόσθετων, τα οποία συνεργάζονται για να παρέχουν τις απαραίτητες ιδιότητες λίπανσης, ψύξης και καθαρισμού που απαιτούνται για να διατηρείται το κιβώτιο ταχυτήτων σας σε καλή κατάσταση.

Λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων

Γιατί είναι σημαντικό το λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων; Το κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματός σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματά του. Είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά ισχύος από τον κινητήρα στους τροχούς και παίζει κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να επιταχύνει, να φρενάρει και να αλλάζει ομαλά ταχύτητες. Χωρίς σωστή λίπανση, τα γρανάζια στο κιβώτιό σας μπορεί να τριβούν μεταξύ τους, προκαλώντας ζημιά και μειώνοντας την απόδοση. Το λάδι αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων συμβάλλει στην πρόληψη αυτού του φαινομένου, παρέχοντας ένα στρώμα προστασίας μεταξύ των κινούμενων μερών, μειώνοντας την τριβή και τη φθορά.

Εκτός από τη λίπανση, το λάδι αυτόματης μετάδοσης βοηθά επίσης στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του κιβωτίου ταχυτήτων σας. Καθώς το αυτοκίνητό σας κινείται, το κιβώτιο ταχυτήτων παράγει πολλή θερμότητα, η οποία μπορεί να προκαλέσει τη διάσπαση του λαδιού με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση και αυξημένη φθορά. Το υψηλής ποιότητας λιπαντικό αυτόματης μετάδοσης έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στη διάσπαση κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, βοηθώντας να διατηρείται η ομαλή λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί
μας για άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων
210 90 19 927

Φόρμα επικοινωνίας


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ