Μίζα

Η εκκίνηση του αυτοκινήτου σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να βγει το όχημά σας στο δρόμο. Χωρίς μια λειτουργική μίζα αυτοκινήτου, μπορεί να μείνετε αποκλεισμένοι στη μέση του πουθενά. Είτε βγαίνετε στο δρόμο για μια μεγάλη διαδρομή είτε απλώς μετακινείστε στη δουλειά σας, μια ανθεκτική μίζα αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία του οχήματός σας.

Τι ακριβώς; Η Είναι ένας ηλεκτροκινητήρας που έχει σχεδιαστεί για να περιστρέφει τον κινητήρα, ώστε να μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί από μόνος του. Είναι υπεύθυνη για την εκκίνηση του κινητήρα, η οποία ουσιαστικά σημαίνει την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Μόλις ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία, τότε αποσυνδέεται και ο κινητήρας αναλαμβάνει τη λειτουργία του.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι που χρησιμοποιούνται συνήθως στα οχήματα. Ο πιο συνηθισμένος τύπος είναι η ηλεκτρική μίζα, η οποία βρίσκεται στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα. Αυτή τροφοδοτείται από την μπαταρία του αυτοκινήτου και λειτουργεί χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτροκινητήρα για να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα.

Μίζα

Ένας άλλος τύπος μίζας είναι η υδραυλικός, η οποία συναντάται συνήθως σε μεγαλύτερα οχήματα, όπως φορτηγά και λεωφορεία. Αυτή  τροφοδοτείται από υδραυλικό υγρό και λειτουργεί με τη χρήση του υγρού για την περιστροφή του κινητήρα. Ανεξάρτητα από τον τύπο της, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη μίζα του αυτοκινήτου σας, όπως αργή εκκίνηση του κινητήρα ή θόρυβο κλικ όταν γυρίζετε το κλειδί, είναι σημαντικό να την ελέγξει ένας επαγγελματίας.

Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί σωστά είναι να κάνετε τακτική συντήρηση στο όχημά σας. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως ο έλεγχος της τάσης της μπαταρίας, ο καθαρισμός των ακροδεκτών της μπαταρίας και ο έλεγχος των συνδέσεων της μίζας. Εάν χρειαστεί να την αντικαταστήσετε , είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας. Συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας. Όπως κάθε άλλο εξάρτημα του αυτοκινήτου σας, η μπαταρία σας απαιτεί τακτική συντήρηση για να διασφαλιστεί ότι παραμένει σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Επικοινωνήστε μαζί
μας για άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων
210 90 19 927

Φόρμα επικοινωνίας


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ