Αποστάτες τροχών

Οι αποστάτες τροχών είναι μεταλλικοί αποστάτες που τοποθετούνται μεταξύ της πλήμνης του οχήματός σας και του ίδιου του τροχού. Ο πρωταρχικός σκοπός των αποστατών τροχού είναι να σπρώχνουν τον τροχό μακριά από την πλήμνη, δημιουργώντας έτσι πρόσθετο διάκενο μεταξύ του τροχού και των εξαρτημάτων της ανάρτησης.

Γιατί χρησιμοποιούνται;

Ένας από τους κύριους λόγους χρήσης αποστατών τροχών είναι η βελτίωση της στάσης του οχήματός σας. Σπρώχνοντας τους τροχούς προς τα έξω, η συνολική εμφάνιση του οχήματός σας μπορεί να μεταμορφωθεί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούν μεταγενέστερες ζάντες, οι οποίες μπορεί να έχουν διαφορετική μετατόπιση από τις ζάντες του βασικού εξοπλισμού.

Αποστάτες τροχών

Οι αποστάτες τροχών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του χειρισμού του οχήματός σας. Σπρώχνοντας τους τροχούς προς τα έξω, αυξάνεται το πλάτος του ίχνους, το οποίο μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια των στροφών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούν φαρδύτερα ελαστικά, καθώς το αυξημένο πλάτος του ίχνους μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή του τριβής των ελαστικών.

Τέλος, οι αποστάτες τροχών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση μεγαλύτερων δαγκάνων φρένων. Εάν έχετε αναβαθμίσει τα φρένα σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η απόσταση μεταξύ της δαγκάνας και του τροχού έχει μειωθεί. Με την τοποθέτηση αποστατών τροχού, μπορείτε να ωθήσετε τον τροχό προς τα έξω και να δημιουργήσετε πρόσθετο διάκενο για τις μεγαλύτερες δαγκάνες.

Επικοινωνήστε μαζί
μας για άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων
210 90 19 927

Φόρμα επικοινωνίας


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ