Σετ φλάντζες γενικής

Ένα Σετ φλάντζες γενικής αυτοκινήτου περιλαμβάνει μια ποικιλία φλαντζών που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του κινητήρα σας σε καλή κατάσταση. Αυτά οι φλάντζες είναι συνήθως κατασκευασμένα από υλικά όπως καουτσούκ, σιλικόνη ή μέταλλο και διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν σε διάφορα εξαρτήματα του κινητήρα. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους φλαντζών που περιλαμβάνονται σε ένα γενικό σετ περιλαμβάνουν:

1. Φλάντζες κεφαλής: Αυτές οι φλάντζες βρίσκονται μεταξύ του μπλοκ του κινητήρα και της κυλινδροκεφαλής και είναι υπεύθυνα για τη στεγανοποίηση του θαλάμου καύσης. Μια ελαττωματική φλάντζα κεφαλής μπορεί να προκαλέσει ανάμιξη λαδιού και ψυκτικού υγρού, με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στον κινητήρα.

2. Φλάντζες καλύμματος βαλβίδων: Αυτές οι φλάντζες κάθονται στην κορυφή της κυλινδροκεφαλής και εμποδίζουν τη διαρροή λαδιού στον κινητήρα. Ένα φθαρμένο παρέμβυσμα καλύμματος βαλβίδων μπορεί να προκαλέσει διαρροή λαδιού στα μπουζί, με αποτέλεσμα κακές αναφλέξεις και κακή απόδοση του κινητήρα.

Σετ φλάντζες γενικής

3. Φλάντζες πολλαπλών εισαγωγών: Αυτές οι φλάντζες βρίσκονται μεταξύ της πολλαπλής εισαγωγής και της κυλινδροκεφαλής και διασφαλίζουν ότι τα μίγματα αέρα και καυσίμου μεταφέρονται σωστά στον κινητήρα. Μια διαρροή φλάντζας πολλαπλή εισαγωγής μπορεί να προκαλέσει τραχύ ρελαντί και κακή οικονομία καυσίμου.

4. Φλάντζες πολλαπλών εξατμίσεων: Αυτές οι φλάντζες κάθονται μεταξύ της πολλαπλής εξαγωγής και της κυλινδροκεφαλής και διασφαλίζουν ότι τα καυσαέρια οδηγούνται σωστά έξω από τον κινητήρα. Μια φλάντζα με διαρροή στην πολλαπλή εξαγωγής μπορεί να προκαλέσει δυνατούς θορύβους του κινητήρα και κακή απόδοση.

Επικοινωνήστε μαζί
μας για άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων
210 90 19 927

Φόρμα επικοινωνίας


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ